tisdag 10 april 2007

Random skvaller

1. Emilio Ingrosso ska skriva en bok där han ska göra upp med alla som felaktigt hängt ut honom, eller baktalat honom eller varit dumma mot honom i största allmänhet.
2. Det är väldigt många skådespelare som åker fast för hustrumisshandel nu.
3. Det är väldigt många bistros i stan. Värsta Paris. Men bara en (så vitt jag vet) som har räkcocktail.
4. Den där turbanmodet som var på gång verkar ha kommit av sig.
5. Den där farsen/revyn om bröderna Marx (?) man ser hideous annonser för i tidningen. Eva Rydberg som Harpo (?), Kim Sulocki (?) som Chico, Ola Forssmed (?) som Groucho (?). Det som förvånar mig mest är att det finns en publik för detta. Det som förvånar mig minst är att manus är skrivet av Åke Cato och att det hela är regisserat av Adde Malmberg.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men vill någon egentligen ha turban?

Caroline Hainer sa...

Nej, hela tanken är absurd. Men "modevärlden" har ju proklamerat att det ska vara vårens stora grej. My ass.

Anonym sa...

1. Vi kan förvänta oss en bok på fler sidor än Bibeln.
2. Är det några du vill namnge?
3. Det är nog ett franskt mode på gång, vid sidan av åttiotalsditot. Kanske kommer det som en motreaktion på det avtrubbade turbanmodet?
4. Se punkt 3.
5. Jesus Fucking Christ On A Pogo Stick!! Men är du säker på att någon verkligen _vill_ se det då? Har den där Kim gjort någonting efter 90-talssåporna på TV4? Har Ola Forssmed gjort någon straight karaktär över huvud taget? Har Åke Cato hittat på _något_ vettigt sen "Nöjesmasakern"? Har Adde Malmberg någonsin varit rolig egentligen?

Caroline Hainer sa...

1. Sant. Mycket sant. Jag rodnar redan nu över dess kommande innehåll.
2. Ja gärna, men jag borde inte göra det i ett sånt här publikt forum. You know? Men jag kan säga nåt kryptiskt som "I de lugnaste vatten...." och att jag drömde om en av dem i natt. Nej, jag inser att det inte hjälper någon på traven i gissningen. Jag drömde att jag tog denne mans skor.
3. Sant. Turban känns ju lite franskt, intellektuellt på nåt vis. Sånt pallar vi inte med. Räckcocktail är mer lättsmält (haha...)
4. Ja.
5. Alltså...så säker är jag väl inte men jag FÖRUTSÄTTER eftersom jag sett teaterbussar och dess innehåll här i stan, och revyer och farser verkar fortfarande gå hem. Seriously. Det går hem. Men alltså...Åke Cato? Jag trodde han var död. Men när jag ser att han skrivit manus faller bitarna på plats. Adde Malmberg? Jag trodde han enbart höll stå upp-kurser på ABF.

Daniel sa...

Och Tina Leijonberg ska vara med som den där grevinnan som alltid är med i Marx-filmerna!

Anonym sa...

1. Men boken är verkligen skitsnygg! Kolla: www.boogazine.se

Jag ska banne mig köpa en! Erkänner motvilligt att jag blir nyfiken..!